ik hou van bloggenWie blogt er niet graag?  Toch leuk om wat korte paragrafen te schrijven over dingen die je bevallen, ergeren of leuk vind in het leven.  Ook wij gaan hier bloggen over van alles en nog wat.

Toch eventjes geduld aub mensen, wij zijn nog maar pas gestart met de artikeltjes sectie en die willen we eerst gevuld krijgen.  Aan een lege site hebben we niets, dat spreekt bezoekers niet aan en ook de eventuele schrijvers die zich inschrijven.  

We zijn nu een kleine week aan deze website aan het werken en we zijn blij dat er ondertussen nog 4 mensen geregistreerd hebben en dat sommigen daarvan al artikeltjes
geplaatst hebben.  In de toekomst zullen de schrijvers dus ook kunnen bloggen.   Word nog leuk ;) , want ook hiermee kunnen de bloggers een centje extra op hun adsense krijgen.

Waarover kan geblogd worden :
  • Deze website, zoals hulp, tips, trukjes, regeltjes en updates...   let wel, vragen dienen te gebeuren via het contactformulier. 
  • Alles over schrijven. Hoe schrijf je goed, waar moet je op letten, welk zijn hulpmiddelen etc..

Natuurlijk zullen nieuw toegevoegde blogs steeds onder beoordeling worden gezet alvorens ze online komen.  Trusted leden kunnen na goede ervaringen in een ander account geplaatst worden waarbij hun vers toegevoegde blogs dan weer automatisch goedgekeurd zullen worden.

Een uitgebreide handleiding volgt nog, ook hiervoor nog eventjes geduld.

Tot blogs...