potlood met lijnErgens hebben we het gevoel dat mensen een beetje last hebben met hun artikel aan te passen.   Daarom gaan we er even wat meer informatie over brengen.

Als je een artikeltje aanpast, dan zal je artikel na de edit terug onder 'beoordeling' komen.  Op zich is dat geen probleem, je artikel blijft tot dan wel online, maar... het is even niet zichtbaar in de rubrieken of op de frontpage van de site.   Uw url van voor de edit blijft nog steeds actief.

Je kan je artikeltje veranderen, door naar je profiel te surfen via de homepage van de pagina.  Echter is dit 'iets' minder duidelijk en overzichtelijk (tenminste,
dat vind ik toch), dan dat je surft naar de admin pagina .  Op deze pagina zal je terug even moeten inloggen, met dezelfde gebruikersnaam en hetzelfde paswoord dan dat je gebruikt op de site.

Via de admin pagina krijg je meer informatie, meer mogelijkheden en zo verder.  Tevens kan je via daar ook de antwoorden op je artikeltjes beheren.  U kan daar niet de rating aanpassen (algoed natuurlijk, of iedereen gaf zijn eigen artikeltjes de beste rating).

Voel jullie vrij, jullie artikeltje aan te passen tot wanneer het aan uw behoefte voldoet.  Dat wij meermaals uw artikel moeten beoordelen, is helemaal geen probleem.

Mochten er toch nog zaken onduidelijk zijn, dan mag je hier een antwoord posten, of eventueel een mailtje sturen via het contact formulier.