Verder vertellenOnderaan elk artikel vind je een rubriek 'Vertel het verder...'.  Via deze knopjes kan je je artikel publiceren op Social Media sites.  Het voordeel hiervan is dat je je artikel in de kijker zet.  Over het algemeen hebben deze sites ook veel bezoekers en daardoor zullen ook veel mensen uw artikel kunnen lezen.

We overlopen even de websites :


Yoepa.nl : Net zoals Nujij, richt deze social media site zich op alle soorten onderwerpen.  Deze website is nog redelijk nieuw, maar onze eerste indruk is dat hij het zeer goed doet.  Meer en meer bezoekers, ... hou hem in de gaten.

Rekeningen.be :  Een zeer nieuwe social media site, met een frisse look...  Deze site richt zich op 'Financiele' onderwerpen. Alles over sparen, besparen, beurzen, kapitalen etc... U kan het daar kwijt.

MSNreporter
:  Een onderdeel van het Microsoft netwerk.  Zeer druk bezocht, alleen jammer dat er zoveel gespamd word daar.  Artikelen krijgen daarom niet echt een eerlijke plaats op de site.  Toch raden we je aan er een poging aan te wagen, en toch je artikel daar in de kijker te zetten.   Zeer zeker de moeite.

Blognetwerk :  Zeer nette social media site, met alle soorten onderwerpen.   Ontstaan en gemaakt door
een groepje bloggers.  Doen!!!  De admin (Patrick) verdiend een pluim met deze site.

Foodrank : Prachtige social Media site, die alles publiceerd wat met voeding te maken heeft.  Zowel drinken als eten, past op deze site.

Aquarius : Een social site die zich richt op het 'Bewust' zijn.  Veel spirituele artikelen maar ook artikelen over gezondheid of mysterie kunnen daar geplaatst worden.  Prachtige site...

Bligg.be : De grootste Belgische social media site zonder twijfel.  Redelijk actief en mooi opgezet.  Ook zeker de moeite waard...  Knopje word de komende dagen toegevoegd.

FashionLicious : Een social site, met als onderwerp : kleding, mode, schoenen en alles wat dus met fashion te maken heeft.  Redelijk laag bezoekersaantal, maar de site is nog vrij nieuw. Toch proberen...

Zaplog : Een nederlandse nieuws site.  Deze site is anders als de anderen, omdat hij social media combineerd met zelf nieuws brengen.   Ook deze site is druk bezocht en stuurt daarom ook veel bezoekers door.  We gaan onderzoeken of deze site ook een knopje heeft om onderaan elk artikel toe te voegen. Zoja, dan plaatsen wij het ook.

Krantweb : Een nieuwe speler, met een leuke eigenaar.  Draai hier actief mee en je artikelen krijgen de nodige aandacht.

Hebben jullie nog voorstellen, van social media sites die je hier graag geplaatst had gezien, antwoord dan even in deze blogpost.  Ook jullie vragen zijn welkom...