Omdat we onze schrijvers ook soms van wat 'extra' willen voorzien, geven wij met periodes 100% adsense vertoningen onder een artikel voor de schrijver.  Hier zit geen regelmaat in, en kan dus onverwachts ingaan en ook eindigen.  Toch is het belangrijk dat onze schrijvers hiervan op de hoogte gesteld worden.  Daarom gaan we dit telkens aankondigen in onze Nieuws rubriek.

Natuurlijk is het ook niet zo, dat in 100% periodes deze website zelf niets meer 'verdiend'.  Bezoekers van deze site surfen soms verder, komen in rubrieken of het portal terecht, en daar staan ook adsense advertenties, waaraan artikeltjes.com nog steeds een klein bedragje verdiend.

100percent adsense

Onze
'Nieuws' rubriek op deze site ligt een klein beetje verstopt, dit omdat het niet interessant is voor de gemiddelde lezer van deze site.  Er staan updates van het script, vakantie medewerkers, adsense veranderingen en kleine nieuws berichten.  U kan via hier terecht op onze Nieuws sectie.

Gebruik als schrijver die 100% adsense periode om je artikel extra in de kijker te zetten.  Zo haalt u hier het meeste voordeel uit.  Om deze blogposting extra kracht bij te geven, lanceren we vandaag ook weer een 100% adsense periode voor een week.