Adsense LogoJe hebt het of je hebt het niet.  Een vlotte pen ...
Als je zo een vlotte pen hebt, of is het een vlotte hand, dan gaat schrijven je vast goed af  en is het prettig om met enige regelmaat artikeltjes te schrijven.

Toch heb je er niets aan, als je artikeltjes schrijft en niemand leest ze.  Dat is niet leuk, misschien wel zinloos, maar vooral ontmoedigend. Na een paar artikeltjes geef je er alweer de brui aan en ga je vanaf dan liever met de hond wandelen, de afwas doen of naar nutteloze tv zenders kijken.  Maar het wordt helemaal anders als je met je artikeltjes geld kan verdienen, ze online kan plaatsen zonder veel verstand te hebben van het onderhouden van websites, etc...

Daarom hebben we op deze site een methode online gezet, zodat schrijvers hier extra geld kunnen verdienen door hun artikeltjes online te plaatsen. Wie zijn artikeltjes hier online plaatst krijgt bij zijn artikel 25%-75% van de tijd zijn eigen google adsense advertenties (mits je je google account bij je user gegevens hebt ingevuld). Bij elk artikeltje staan er maximaal 3 advertenties online van google adsense.  Deze advertenties staan in rotatie, en de advertenties op naam van de schrijver worden tussen 25%-75% van de tijd vertoond.  De overige tijd worden de advertenties getoond in het beheer van deze website,
ter dekking van de kosten van het onderhoud van deze website, de hosting en daar hoeven we ook niet om heen te draaien een stukje winst.

adsense percentageMaar wij doen meer ...   Bij andere artikeltjes websites moet je je eigen artikeltjes promoten.  Hier helpen wij U daarbij... wij hebben hier al reeds zeer veel ervaring in, en weten onze weg goed te vinden.   Dit is dus een last minder voor U.   Met 2 staan we sterker dan alleen, dus uw eigen inbreng is niet overbodig maar niet noodzakelijk.

Adsense Registreren
Begin nu met geld te verdienen door artikelen te schrijven over uw vakgebied, hobby of interesse en schrijf u nu in. Het enige wat u verder nodig heeft is een adsense account (om het geld zoals hierboven beschreven van de advertenties bij uw artikel te kunnen ontvangen).

Heb je nog geen adsense account, ga dan even naar de site van Google adsense : https://www.google.com/adsense/ en registreer jezelf.  Zodra u een account heeft aangemaakt, heeft u een adsense ID welke u vervolgens kunt invullen bij uw profiel bij deze website en het geld verdienen kan beginnen.  Hierover gaan we nog een handleiding maken.

Veel succes... Geld online verdienen is nog nooit zo gemakkelijk geweest.