Aantal woorden artikel en tellen

Hier kan je tellen hoeveel woorden je artikel bevat. 

Te plaatsen artikelen op Artikeltjes.com dienen uit minimaal 400 woorden te bestaan. 

Plak in het vak hieronder je tekst en zie automatisch uit hoeveel woorden het artikel bestaat.

Met dit script kan je het aantal woorden tellen, van een artikel of tekst.De lengte van een webpagina.


webpaginaHet is iets waar alle webmasters mee zitten.  Uit hoeveel woorden dienen de webpagina's te bestaan, om zowel bezoekers als de zoekmachines een plezier te doen.  Dat content of inhoud dus zeer belangrijk is, is bekend.  Artikeltjes.com richt zich alleen op de bezoekers en wil dus uitsluitend goed leesbare artikelen met nuttige content.  

Echter als een zoekrobot je site crawlt en hij vind geen keywoorden, dan is het logish dat die pagina nooit zal scoren in een zoekmachine.  Want op wat moet een zoekmachine die laten scoren als hij niet weet waar het artikel over gaat.

Ok, we zijn er dus uit dat we content nodig hebben.  Maar hoeveel juist is nu de vraag.  We willen niet te weinig hebben, maar ook niet te veel.  Dus moeten we te weten komen wat de perfecte en ideale oplossing hiervoor is.

Wat is een goede lengte van pagina's?

Om ideaal te zijn, moet elke webpagina minimum 400 woorden bevatten en maximaal circa 1000 woorden.
Alles minder dan 400 woorden wordt natuurlijk wel gelezen door zoekmachines, maar als ze de kans krijgen om een alternatief te tonen met meer inhoud, of beter gezegd, webpagina's met meer dan 400 woorden, dan is de kans groot dat de zoekmachine die andere pagina's voorrang zal geven.

Pagina's met meer dan 1000 woorden worden natuurlijk ook wel gelezen, maar toch neemt met name de bezoeker niet de tijd om de content goed op te nemen.  

Als ik inhoud schrijf voor mijn site, naar wat moet ik vooral kijken?

Als je schrijft, moet je er vooral voor zorgen, dat het voor je bezoekers leuk en gemakkelijk lezen is. Ga niet van alles erbij verzinnen, om aan 400 woorden of meer te komen, dit heeft echt geen zin, je bezoeker is weg voor je het weet.  

Bezoekers die naar je site komen willen interessante informatie kunnen lezen. Vinden ze dit niet, dan zijn ze weg en branden ze je artikel in hun geheugen als 'rommel'.  Informeer je dan daarom ook eerst goed over een onderwerp, voor je begint te schrijven.  Haal je inhoud niet vanaf 1 website of tijdschrift, maar doe op voorhand een goed onderzoek.  Je kan hierbij gebruik maken van het internet, tijdschriften, boeken, bibliotheek en waarschijnlijk ben ik nog wel dingen vergeten.

Schrijf je teksten die tussen de 400 woorden en de 1000 woorden zijn, dan doe je dus zowel de bezoekers een plezier, als de zoekrobotjes.  Hou deze aantallen in gedachte, en je ranking zal stijgen, waardoor je dan weer meer bezoekers krijgt en dan normaal gezien ook weer meer verdiensten.  En daar doen we het uiteindelijk toch allemaal voor.  Een centje verdienen.

Heb je meer dan 1000 woorden kijk dan of het mogelijk is om het artikel te splitsen in meerdere onderwerpen en derhalve in meerdere artikelen.


Geen top artikeltjes gevonden.
Geen populaire Schrijvers gevonden.