Voorwaarden

Voorwaarden toevoegen Artikelen


Regels en voorwaardenOm de kwaliteit op Artikeltjes.com op niveau te houden dienen alle teksten die je wilt plaatsen op Artikeltjes.com een toegevoegde waarde te hebben voor het www (world wide web).  
Alle artikelen worden dan ook door de redactie van Artikeltjes.com voor plaatsing gekeurd (keuring duurt maximaal 48 uur).

Artikelen dienen niet geschreven te worden met het oogpunt ergens reclame over te maken of als seo doeleinde ten behoeve van andere websites. 
Indien u een link aan een artikel wilt toevoegen is een wederlink verplicht (neem hiervoor contact met ons op via de contactpagina). 

Hier kan je
geld verdienen met je artikeltjes...  Hoe beter een artikel geschreven is, hoe sneller je er geld mee kan verdienen.  Deze website staat 25%-75% van de google adsense impressies (uw google ads verschijnen dan bij uw artikeltjes) bij de artikelen af aan de schrijvers c.q. auteurs. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om zonder verdere kennis van bijvoorbeeld het onderhouden van een website artikeltjes te plaatsen en er inkomsten uit te halen. 
Voor meer informatie hierover verwijzen we je graag door naar de Handleiding.

Voor het plaatsen van Artikelen gelden de volgende regels:

  1. - Geen  porno - adult en gok gerelateerde artikelen en prentjes (foto's, plaatjes enz.).
  2. - Artikelen die de guidelines van adsense schenden.
  3. - Artikeltjes mogen geen uitgaande link hebben. (met uitzondering van Autoriteit sites)
  4. - Uw profiel mag geen uitgaande link hebben.
  5. - Artikeltjes dienen uniek te zijn.  Gecopieerde teksten van tijdschriften, boeken of websites word afgekeurd.  Wij controleren hierop.
  6. - Artikeltjes dienen minimaal 400 woorden te bevatten. Meer is beter natuurlijk...
  7. - Zorg voor zo weinig mogelijk schrijffouten. Wij raden aan om een spellingchecker te gebruiken.
  8. - Copyright van de artikelen blijven bij de schrijvers, echter mogen schrijvers hun artikelen die hier zijn toegevoegd niet verder verspreiden op andere websites zonder dat wij verwittigd zijn.  Een inbreuk hierop zal drastisch aangepakt worden (alle artikelen dienen uniek te zijn en mogen niet elders worden gepubliceerd).
  9. - Met het plaatsen van een artikel op Artikeltjes.com geeft u Artikeltjes.com de eeuwig durende alleenrechten voor de plaatsing van het artikel.
Indien je een artikeltje wil toevoegen, waar nog geen rubriek voor is, dan mag je het in een verkeerde rubriek toevoegen. Als u ons vervolgens een bericht zendt via de contact pagina dan beoordelen wij of het artikel in een bestaande rubriek kan worden geplaatst of dat het wenselijk is dat een nieuwe rubriek wordt aangemaakt.

Door u op deze website in te schrijven verklaart u zich akkoord met alle voorwaarden en bent u zich ervan bewust dat de website eigenaar geen verantwoordelijkheid heeft voor de teksten en inhoud die op deze website te vinden is. 

Artikeltjes.com behoudt zich het recht voor om te allen tijde artikelen zonder enige verwittiging te verwijderen, te verplaatsen of aan te passen.

Regels en voorwaarden kunnen worden aangepast en of aangevuld, wij vragen u derhalve om regelmatig deze pagina opnieuw te bezoeken.


Geen top artikeltjes gevonden.
Geen populaire Schrijvers gevonden.