Nagellak met echt goud

0
1509
nagellak goud

Ben jij een echte ‘gold digger’, dan is de nagellak van Deborah Lippmann wellicht iets voor jou. Hollywoodsterren als Lena Dunham en Jessica Parker zijn al om en lopen rond met goud gelakte nageltjes van de nagellak met de toepasselijke naam ‘Gold Digger’. Hier zit namelijk echt 24-karaats goud in verwerkt.

Goud

Denk jij nu ‘dat wil ik ook wel!’, dat kan. Ze zijn gewoon te koop en betaalbaar voor de gemiddelde Nederlander, maar zoals je wellicht wel had kunnen bedenken gaan deze flesjes nagellak niet voor een koopje over de toonbank. Voor de ‘Gold Digger’ nagellak betaal je 57 euro, maar dan heb je ook wel iets exclusiefs waar alle sterren (waaronder Lady Gaga, Kelly Clarkson en Reese Witherspoon) ook mee rondlopen. Zij hoeven maar te zuchten en hebben dat bedrag alweer terug verdiend.

Groene thee extract

De nagellak zelf is ook van hoge kwaliteit. Het bevat groene thee extract en biotine wat betreft je nagelverzorging. Deborah Lippmann heeft nog naast de goud nagellak ook andere lakken waar elke vrouw warm van wordt. Zo kun je in andere collecties van haar diamantenpoeder terugvinden of geplette parels.

Carrière Deborah Lippmann

De ‘Gold Digger’ is niet alleen terug te vinden bij de sterren, ook op de catwalk hebben ze de nagellak van Lippmann ontdekt. De modellen van Badgley Mischka liepen voor het eerste met de ‘Gold Digger’ een modeshow tijdens de New York Fashion Week vorige maand. Ze was echter hiervoor ook geen onbekende in de modewereld, waar ze de nagels van de modellen tijdens modeshows van Valentino, Burberry en Bulgari mocht verzorgen. Ze heeft verder ook al goed aan de weg getimmerd met tal van grote namen waarmee zij een nagellakkleur uitbracht. Lara Stone werkte bijvoorbeeld met haar samen om een koraalrode nagellak uit te brengen en ook Sarah Jessica Parker bracht een kleurtje met de onderneemster uit. Dit werd een mooie, zachtroze kleur.