Vakantietip! Kamperen op camping Bergumermeer

0
798
blog placeholder

De vakantie is in aantocht en in een deel van Nederland al begonnen. Heeft u al besloten of u dit jaar op vakantie gaat? Als u nog geen plaats geboekt heeft wil ik u recreatiepark Bergumermeer van harte aanbevelen.

Kamperen of huren

Er is bij de camping mogelijkheid om met eigen kampeermiddel te kamperen maar er zijn ook mogelijkheden te over om een huuraccomodatie te nemen.

De kampeerplaatsen zijn redelijk ruim en voorzien van water en stroom en op de comfortplaatsen ook van cai aansluiting. De plaatsen liggen geen van allen ver van het meer vandaan zodat het voor een ieder aan te lopen is.

Ook de huuraccomodaties zijn goed en mooi ingericht en doen zeker niet onder voor thuis. Ook deze zijn allemaal gesitueerd in de buurt van het water.

Faciliteiten

De faciliteiten op de camping zijn zowel voor jong en oud fantastisch. Om te beginnen zijn er twee stranden op de camping waar je heerlijk kunt zonnebaden. Het ene strand daar is het water meteen diep maar op het andere strand loopt het strand langzaam af in het meer waardoor het ook voor de kleinsten geschikt is. Er is verhuur van zeilbootjes en surfplanken.

Voorts zijn er een grote speeltuin met diverse springkussens, een voetbalveldje, een kinderboerderij en het kindertheater.

Uiteraard zijn er ook slecht weer voozieningen in de vorm van een binnenspeeltuin met een enorme klimberg en een binnenzwembad met glijbaan en een waterspeeltuin.

Voor de oudere jeugd is er een jeugdhonk met tafelvoetbal etc.

Animatie

De camping is een camping van de kinderkampeerwereld wat wil zeggen dat Aartje Twinkel natuurlijk op de camping aanwezig is. Verder is het animatieteam heel actief in het organiseren van activiteiten op de camping.

Conclusie

De camping is zeer geschikt voor jong en oud. Is heel centraal gelegen, ook het plaatsje bergum waar het bijna tegenaan ligt is een leuk plaatsje om even doorheen te lopen. In de buurt van het park zijn vele leuke kleinere dorpjes die allen de moeite waard zijn om bezocht te worden.

Bent u dus nog op zoek naar een vakantiebestemming, recreatiepark Bergumermeer is zeker een aanrader.